[CroKant: ALL GO RHYTHM ZOMER 2022]

Zonder het altijd te beseffen zijn we omringd met ritme. Meer nog, we bestaan zelf uit ritme: denk aan onze ademhaling, hartslag, knipperende ogen of het slikken met de keel. Ons lichaam creëert een eigen ‘tempel van ritme’.

Stap samen met 2 docenten van Musica en 5 muzikanten van Casco Phil in een 5-daags klank-avontuur, met het prachtige domein van Landcommanderij Alden Biesen als uitvalsbasis. Behalve muziek, maken we ook uitstapjes naar andere domeinen zoals beweging, klank, film en filosofie… Het volledige verloop van de vakantie kunnen we niet voorspellen: we passen het programma doorheen de week regelmatig aan, op basis van wat jij en de andere deelnemers interessant vinden! Je hebt geen voorkennis nodig, enkel grote porties creativiteit en bakken goesting.

De muziekvakantie is inmiddels volzet, maar je kunt je inschrijven op de wachtlijst, wanneer er een plekje vrijkomt brengen we jou op de hoogte!

Leeftijd

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis.

Wie een instrument bespeelt, kan dit meebrengen.

Deelnameprijs

50 euro per week, middagmaal en fruit als tussendoortje inbegrepen.

Bilzense kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen kunnen gratis deelnemen aan deze muziekvakantie, middagmaal inbegrepen. Neem hiervoor contact op via info@musica.be.

De muziekvakantie is volzet en de inschrijvingen zijn momenteel afgesloten. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst.

terug naar overzicht