[CroKant tijdens STROOM Festival]

Een week samen muziek maken, een week samen ondergedompeld worden in de natuur, een week samen nadenken, experimenteren en de stad ontdekken. Dat met elke dag een overheerlijke, zelfbereide, gezonde maaltijd op je bord, zodat je maag nooit hoeft te rommelen na het trommelen. De CroKantvakanties van Casco Phil en Musica – Impulscentrum zijn al acht jaar lang een creatieve ontdekkingstocht voor je trommelvliezen en je smaakpapillen. Een knap knapperige eerste stap in de wondere wereld van de muziek voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Want een instrument moet je helemaal niet kunnen spelen, samen met Casco Phil zit er sowieso muziek in.

Waar? CC Jan Tervaert – Kaaiplein 34, 9220 Hamme
Wanneer? 10 tot 14 juli
Hoe schrijf ik me in? Via deze link

Leeftijd
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis. De kinderen moeten het eerste leerjaar doorlopen hebben. Wie een instrument bespeelt, mag het meebrengen.

Deelnameprijs
Voor een week vol muzikaal avontuur voor je kind betaal je 175 euro (warme maaltijden en fruit als tussendoortjes inbegrepen).
Korting vanaf 2de kind binnen eenzelfde gezin (-10%).
Jongeren uit gezinnen met een beperkt inkomen betalen slechts 25 euro, middagmaal inbegrepen (neem hiervoor contact op met Fien Straetmans via crokant@festival.be of 0491 45 26 78).

terug naar overzicht