[Corporate]

Onze veerkracht inspireert

Casco Phil draagt meer dan ooit flexibiliteit, ondernemerschap en engagement heel hoog in het vaandel. Daarom stellen we u graag drie sponsorformules en vier innovatieve concepten voor waar we met de kracht van muziek en kunst de bedrijfswereld inspireren. Want we zijn ervan overtuigd dat we met geslaagde samenwerkingen, een hoge dosis positieve energie en uw ondersteuning ook de komende jaren mensen en bedrijven zullen verwonderen met vernieuwende projecten.


SPONSORFORMULES


CORPORATE EVENTS

[GOLF GOES CLASSIC]

Dit unieke event combineert twee passies: golf & klassieke muziek!

Trakteer uw klanten of relaties op een onvergetelijke dag gevuld met golf en klassieke muziek. Eerst is er een golfinitiatie, gevolgd door een toegankelijk muzikaal programma. De dag wordt afgesloten met een exclusief walking dinner en networking.

Programma:
– Ontvangst
– 18 holes ‘Beethoven Cup’
– Golfinitiatie voor niet-golfers
– Klassiek concert aan het kasteel
– Walking dinner & netwerk moment


[SYMFONISCH LEIDERSCHAP]

Neem plaats tussen de musici. Voel de interactie. Wie leidt? Wie volgt?
De overeenkomsten tussen een bedrijf en een orkest zijn groter dan u denkt.

Zeven topics over leiderschap en communicatie worden omgezet in muziek. Dirigent en artistiek leider Benjamin Haemhouts zorgt voor een bevlogen omkadering.

Deze workshop kan op zich staan of deel uitmaken van een klantenevent, C-levelsessie of teambuilding.

Referenties


[TUNE IN]

De identiteit van uw organisatie spreekt uit alles. Aan een mailhandeteking en visitekaarten in uw stijl, heeft u vast al gedacht. Maar wat dacht u van een company tune? Op basis van uw visie, missie en waarden, trekt onze artistieke directeur Benjamin Haemhouts zijn componeerschoenen aan. Het stuk wordt ingespeeld door onze topmusici. Zo kan u uitpakken met een muzikaal logo dat helemaal van u is.


[CASCO PHIL XS]

Wendbaarheid is vandaag een essentieel talent. Dat weten we bij Casco Phil ook. Daarom kan ons orkest verschillende gedaanten aannemen. Een intiem bedrijfsmoment met medewerkers of een ongedwongen evenement met stakeholders? Wij sturen drie of vier van onze beste musici voor een privéconcert.


[KOKEN MET MOZART]

Goeie dingen komen nooit alleen. Onze chef-dirigent Benjamin Haemhouts heeft een passie voor muziek, koken en wijn. Samen met topchef Jo Brussels stelde hij een exclusief netwerkdiner samen. Samen met andere CEO’s en teammanagers kan u genieten van een smakelijke vertelavond over Music & Food.Klinkt als muziek in de oren?

Contacteer Arne