[Corporate]

Als culturele ondernemers werken we graag samen met bedrijven en organisaties. We werkten vier innovatieve concepten uit om u, uw medewerkers en uw stakeholders te inspireren met de kracht van kunst
en muziek.


[SYMFONISCH LEIDERSCHAP]

Neem plaats tussen de musici. Voel de interactie. Wie leidt? Wie volgt?
De overeenkomsten tussen een bedrijf en een orkest zijn groter dan u denkt.

Zeven topics over leiderschap en communicatie worden omgezet in muziek. Dirigent en artistiek leider Benjamin Haemhouts zorgt voor een bevlogen omkadering.

Deze workshop kan op zich staan of deel uitmaken van een klantenevent, C-levelsessie of teambuilding.

Referenties

[TUNE IN]

De identiteit van uw organisatie spreekt uit alles. Aan een mailhandeteking en visitekaarten in uw stijl, heeft u vast al gedacht. Maar wat dacht u van een company tune? Op basis van uw visie, missie en waarden, trekt onze artistieke directeur Benjamin Haemhouts zijn componeerschoenen aan. Het stuk wordt ingespeeld door onze topmusici. Zo kan u uitpakken met een muzikaal logo dat helemaal van u is.


[CASCO PHIL XS]

Wendbaarheid is vandaag een essentieel talent. Dat weten we bij Casco Phil ook. Daarom kan ons orkest verschillende gedaanten aannemen. Een intiem bedrijfsmoment met medewerkers of een ongedwongen evenement met stakeholders? Wij sturen drie of vier van onze beste musici voor een privéconcert.


[KOKEN MET MOZART]

Goeie dingen komen nooit alleen. Onze chef-dirigent Benjamin Haemhouts heeft een passie voor muziek, koken en wijn. Samen met topchef Jo Brussels stelde hij een exclusief netwerkdiner samen. Samen met andere CEO’s en teammanagers kan u genieten van een smakelijke vertelavond over Music & Food.

Klinkt als muziek in de oren?

Contacteer Pieter