[CroKant Muziekvakantie – Bilzen (wachtlijst)]

Crokant © Benjamin Haemhouts

Casco Phil musicians

Musica Impulscentrum teachers

All Go Rhythm

Welkom bij de muziekvakantie All Go Rhythm, het ultieme klank-avontuur dat je niet mag missen! Ontdek samen met 2 ervaren docenten van Musica en 5 getalenteerde muzikanten van Casco Phil de betoverende wereld van ritme, klank en creativiteit. Gelegen in het prachtige domein van Landcommanderij Alden Biesen, belooft deze 5-daagse muziekvakantie een onvergetelijke ervaring te worden.

Tijdens de muziekvakantie gaan we dieper in op het ritme dat ons omringt, en dat we zelf zijn. Ontdek de tempel van ritme die je lichaam bouwt, van ademhaling tot hartslag, van knipperen met de ogen tot slikken met de keel. Dit is geen gewone muziekvakantie; dit is een reis naar de kern van muziek, beweging, klank, film en filosofie.

Onder begeleiding van gepassioneerde docenten en getalenteerde muzikanten van Casco Phil duik je dieper in diverse aspecten van muziek, beweging en creativiteit. Het programma is flexibel en past zich gedurende de week aan de dynamiek van de groep aan. Dit geeft jou de unieke mogelijkheid om je eigen muzikale avontuur vorm te geven. Of je nu al bekend bent met de magie van muziek of nog aan het begin staat van je ontdekkingsreis, de muziekvakantie All Go Rhythm verwelkomt iedereen. Voorkennis is niet nodig, maar een dosis creativiteit en enthousiasme zijn essentieel.

Voor wie

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis. Instrument bespelen? Breng het gerust mee!

Kostprijs

65 euro per week, inclusief middagmaal en tussendoortjes. Gratis deelname voor Bilzense kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen, inclusief middagmaal. Neem contact op via info@musica.be voor meer informatie.

Inschrijven

De inschrijvingen voor onze muziekvakantie zijn inmiddels volledig volzet. We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiaste respons en interesse.

Voor degenen die zich nog niet hebben kunnen inschrijven, bieden we de mogelijkheid om zich aan te melden voor onze wachtlijst. Op deze manier ben je de eerste die op de hoogte wordt gebracht zodra er een plekje vrijkomt.

 

Wanneer

Maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2024, dagelijks van 9.30 tot 16.30 uur. Opvang is beschikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

 

Waar

Landcommanderij Alden Biesen, Bilzen.

back to homepage