[Roezemoes muziekvakantie – Gent Festival]

Casco Phil musicians

UGent philosophers

Musica teachers

Hoor je dat ook? Dat geroezemoes?
Het zijn de gitaren, trommels, fluiten, hersenspinsels, kookpotten en pannen die zich klaar maken voor een onvergetelijke week.

Voor alle jonge creatievelingen tussen 6 en 12 jaar staat van 19 tot 23 augustus een verrassend, smaakvol en boeiend programma op het menu in het kader van Gent Festival van Vlaanderen. Tijdens Roezemoes serveren we een harmonieuze mix van melodieën, heerlijke ingrediënten en een snuifje filosofie. Samen met docenten van Musica, onze musici en de filosofen van UGent leren we je kinderen onder meer experimenteren met klanken en muziek, gaan we op verkenningstocht door Gent (zelfs per boot!), graven we dieper in de wondere wereld van de filosofie en gaan we samen koken.

Wil jij je kinderen een onvergetelijke muziekvakantie bezorgen? Schrijf hen dan nu in voor Roezemoes!

Praktisch

Roezemoes vindt plaats van 19 tot 23 augustus 2024. De activiteiten van de muziekvakantie starten elke dag om 9u30 en eindigen om 16u30. Er is opvang voorzien vanaf 8u ‘s morgens. ’s Avonds kunnen de kinderen tot 18u in de opvang blijven. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom. De jongste deelnemers dienen wel het eerste leerjaar te hebben doorlopen (geboortejaar 2018).

Kostprijs

Voor de volledige muziekvakantie betaal je 175 euro (warme maaltijden en gezonde tussendoortjes inbegrepen) per deelnemer.
Heb je meerdere kinderen? Vanaf het 2de kind binnen eenzelfde gezin krijg je 10 euro korting.

Gentse kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen betalen slechts 25 euro, middagmaal inbegrepen (neem hiervoor contact op met Fien Straetmans via roezemoes@festival.be of 0491 45 26 78)

Locatie

De Gentse Bijloke-site wordt de uitvalsbasis voor de muziekvakantie

In samenwerking met Musica Impulscentrum, Gent Festival van Vlaanderen en UGent

back to homepage