[Productieverantwoordelijke (m/v/x) bij Casco Phil – 80%]

Functieomschrijving

Profiel

Als productieverantwoordelijke (80%) sta je in voor een efficiënte en vlotte organisatie, voorbereiding, uitvoering en opvolging van de producties. Je bent een (administratief) organisatietalent daarnaast ben je hands-on en stressbestendig. Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Je kan op verschillende snelheden werken waarbij je het oog en overzicht houdt op de korte, middellange en lange termijn.

We zoeken een professional met notie van of bij voorkeur werkervaring in de orkestenwereld. Het betreft een functie waarbij je voornamelijk vanuit de kantoren in Mechelen actief bent. Een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, zowel gesproken als geschreven, zijn vereist. Je werkt nauw samen met de artistieke en zakelijke leiding die je op een correcte manier aansturen.

Takenpakket

– Na overleg met de zakelijke en artistieke leiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en opvolging van de producties.
– Je verzamelt nauwkeurig alle informatie over de technische, organisatorische en logistieke voorwaarden van een project.
– Je geeft deze informatie tijdig en overzichtelijk door aan collega’s, musici, concertorganisatoren en externe partners.
– Je bestelt tijdig de partituren en zorgt dat deze tijdig bij de musici zijn.
– Je beheert de agenda van de organisatie: voorstellingen, concerten, repetities en planning.
– Je brieft zorgvuldig de stagemanager die naadloos kan overnemen zodra alle voorbereidingen door jou werden getroffen. Je bent voor het stagemanagement ook het aanspreekpunt.
– Je maakt draaiboeken voor de producties en communiceert deze naar het team en de betrokken artiesten

Aanbod

Een deeltijds contract (80%) voor onbepaalde duur.
Een vergoeding volgens de barema’s van het Paritair Comité 304.

Geïnteresseerd?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar pieter.lembrechts@cascophil.be met vermelding vacature productieverantwoordelijke voor 10 februari 2023.
terug naar overzicht